következő ›

Év végi összegzés

Cégünk 2011. őszi névváltozása, a „TOIFOR” brand elhagyása és a „Xeless” név bevezetése új helyzetet teremtett számunkra. Az elmúlt tíz év alatt olyan tapasztalatokra tettünk szert, mely megkülönböztet bennünket az országban jelen lévő többi szolgáltatótól, a két legfontosabb tevékenységi szegmensben, a rendezvények és az építőipar területén. Elkötelezettként, – a megrendelői igényeket, és a nemzetközi trendeket figyelembe véve – részben saját gyártású eszközeink folyamatos tervezésével, bővítésével, évről évre magasabb szintre emeljük a kiszolgálás színvonalát.

Egyedülállóak vagyunk abban, hogy az ország egész területét lefedő régióközpontokban lévő vezetőink és munkatársaink – a megrendelőket közelebbről ismerve – személyes jelenlétükkel és helyismeretükkel egyre átfogóbb segítséget tudnak nyújtani, már a rendezvények megszervezésénél is.

A sikeres 2012-es évi szezonunk első kiemelt rendezvénye a februári budapesti Mangalica Fesztivál volt, amely új helyszínen, a belvárosi Szabadság téren került megrendezésre. Az idei évben szolgáltattunk a budapesti Vörösmarty téren megrendezésre került húsvéti vásáron is. A tavaszi hónapok egyéb számos eseményt tartogattak a hazai közönség számára, ahol szolgáltatásainkkal, eszközeinkkel találkozhattak. Új helyszínen, a Rákóczi-híd budai lábánál megnyitott a budapesti Zöld Pardon szórakozóhely, megkezdődtek a borfesztiválok, országszerte rengeteg településen voltunk jelen eszközeinkkel tavaszköszöntő, húsvéti, május elsejei és pünkösdi ünnepségeken, illetve több lovassport és kulturális eseményen is. Számos zenei fesztiválon is büszkélkedhettünk új eszközeinkkel az idei évben, több nemzetközi eseménynél is jelen voltunk, és több külföldi filmprodukció hazai forgatási helyszínén is szolgáltattunk.

A szezon vége is szorgos munkával telt munkatársaink számára, hiszen több sportesemény sikeréhez járulhattunk hozzá. Az őszi hónapokban is számíthattak ránk partnereink. A szezonális szüreti mulatságok mellett ott voltunk a Budafoki Bor- és Pezsgőfesztiválon, a BSI szervezte budapesti Félmaratonon, valamint az októberi Budapest Maraton futóversenyen.

Ezzel természetesen még nincs vége a 2012-es évnek, a munka ugyanúgy gőzerővel folyik és már most keményen dolgozunk azon, hogy 2013-ban minél több új rendezvény sikeres lebonyolításban is partnerek lehessünk, és szakmai segítségünkkel megkönnyítsük a szervezők munkáját.

Ezen felül idén új téli szolgáltatással mutatkoztunk be a piacon, környezetbarát hóeltakarítással és jégmentesítéssel állunk partnereink szolgálatában. Erről bővebben következő hírlevelünkben olvashat.

Munkatársaink nevében kellemes készülődést kívánunk az ünnepekre!


következő ›