‹ előző

Új termékcsoporttal mutatkozik be a Xeless

Dohányzókabinok, füstelszívó berendezések – a dohányzók jogai és nemdohányzók egészsége védelmében!

Új termékcsoporttal mutatkozik be a Xeless Kft., a Toifor GLSS Kft. jogutódja. A vállalat higiéniai szolgáltatásai mellett dohányzókabinok, illetve levegőtisztító berendezések forgalmazásával bővíti tevékenységét. Az új termékek – dohányzókabinok, dohányfüst elszívó berendezések Xellair márkanév alatt már elérhetőek a piacon.

A nemzetközi vállalatcsoport új termékeinek forgalmazását a 2012. január 1-én hatályba lépő nemdohányzók védelméről szóló törvénymódosítás befolyásolta.

A Xeless Kft. fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, az emberek egészségmegőrzését, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy az új dohányzási törvény nem fogja leszoktatni az embereket a cigarettáról. A dohányzókabinok, dohányzópavilonok, dohányfüst elszívó berendezések és levegőtisztítók bevezetése megteremti a kulturált dohányzás feltételeit. Elsősorban megvédi a nemdohányzókat a passzív dohányzástól, másodsorban a dohányzók érdekeit védi. Ne felejtsük el! – a dohányzás egy káros szenvedély, amelyre nem büszkék az emberek, ezért megérthetjük, hogy nem szívesen lesznek „kirakatdohányzók”. A törvénymódosítás az utcára szorítja ki a dohányzást, legyen szó munkahelyről, vagy éppen egy vendéglátóipari egységről.  Nem kell ahhoz nagy fantázia, hogy elképzeljük a gyárak, irodaházak bejáratánál ácsorgó ázott-fázott „füstölgő” embereket, vagy éppen egy bár előtt szivarozó társaságot. Márpedig a hamarosan életbe lépő jogszabály nem ad más lehetőséget, az utcákon, otthonokban történő cigarettázáson kívül.

A Xellair termékek megteremtik a kulturált dohányzás feltételeit! A közösségi terekre dohányzókabinokat, míg a zárt magáningatlanokba dohányfüst elszívó berendezéseket ajánl a forgalmazó.

A Xellair forgalmazását a Xeless Kft. kiterjeszti leányvállalataira is, tehát nem csak Magyarországon, hanem Németországban, Bulgáriában és Lengyelországban is, bevezetésre kerülnek még az idei évben.

A felelősen működő vállalatoknál kiemelt figyelmet fordítanak a környezet,- és egészségvédelmi kérdésekre – ez alól a Xeless Kft. sem kivétel. A Xellair dohányzókabinok, dohányfüst elszívó berendezések és légtisztítók, a környezetvédelem mellett az egészségvédelmet is szolgálják a nemdohányzók védelmében, és segíti a nemdohányzók védelméről szóló törvénymódosítás betartatását.

 


‹ előző