következő ›
‹ előző

Összegezzük az elmúlt félévet

 

A 2012-es év elejére vállalatunknál sikeresen megtörtént az új név és arculat bevezetése TOIFOR-ról  XELESS-re. Cégünk magyarországi tevékenysége nem változott, továbbra is magas minőségben szolgáljuk ki partnereinket mobileszközeinkkel (mobil WC, mobil piszoár, irodakonténer, raktárkonténer, szaniterkonténer). Nemzetközi színtéren változás cégünk életében, hogy a közel-keleten már a civil szféra irányába is nyitottunk azt remélve, hogy elősegíthetjük munkánkkal a volt háborús övezetek infrastruktúrájának kiépítését.

Megnövekedett hazai partnerállományunk, meglévő partnereink igénye és a sikeresen zárt tavalyi évnek köszönhetően idén is új eszközöket szereztünk be, többek között 14-es WC konténereket, mobil WC-ket, de folyamatosan bővítjük egyéb konténer állományunkat is.

A nehéz gazdasági helyzet ellenére  az idei félévet növekedéssel zártuk a 2011-es évhez képest. Ez többek között köszönhető az idei évben megrendezésre került színvonalas rendezvényeknek ahol a XELESS konténereivel és mobil WC-ivel találkozhatott a közönség. Az évet a Mangalica fesztivállal nyitottuk, majd a kisebb hagyományőrző rendezvények mellett szolgáltattunk a budapesti Vörösmarty téri Húsvéti Vásáron, kormányrendezvényeken, vállalati rendezvényeken, ifjúsági rendezvényeken és a Pannónia fesztiválon.

 

Fesztiválszezon – a java még hátravan

Idén is magas színvonalú szolgáltatásokkal készül a XELESS a fesztiválozók kiszolgálására. Zuhanykonténerek, WC konténerek, vegyes szaniter konténerek, irodakonténerek, raktárkonténerek, mobil WC-k és mobil piszoárok állnak rendelkezésre magas szintű szolgáltatásokkal összekapcsolva. Szolgáltatásaink minőségére garancia, hogy a rendezvények alkalmával 24 órás ügyeletben figyelünk arra, hogy eszközeink higiénikus állapotban álljanak a használók rendelkezésére a nap bármely napszakában.


következő ›
‹ előző