CSR

Társadalmi felelősségvállalás


A Xeless Kft. életében mindig fontos szerepet játszott a társadalmi felelősségvállalás, hogy pozitívan befolyásolja környezete, a környezetében élő emberek és közösségek életét. Globális feladatunk részeként fontosnak tartjuk a természeti környezet megóvását, javítását. Ennek érdekében cégcsoportunk már egy évtizede környezetbarát eszközök és anyagok alkalmazásával látja el szolgáltatásait, működteti mindennapjait.

Környezetünk megóvásán felül fontosnak tartjuk a helyi társadalom támogatását is.

Számos szolgáltatásunkból adunk jelentős kedvezményeket különböző non-profit szervezeteknek, alapítványoknak, egyesületeknek. Fontosnak tartjuk a kulturális élet fenntartását is, ennek érdekében különböző rendezvényeken támogatóként veszünk részt szolgáltatásainkkal.

Hisszük, hogy a fejlődés lehetősége a jövő nemzedékében rejlik, ezért minden évben anyagi támogatásban részesítünk tanulmányi illetve sport teljesítményben kiemelkedő eredményt elért fiatalokat.

A társadalmi felelősségvállalás vállalati kultúránk szerves részét képezi, arra törekszünk, hogy javítsuk az életminőséget egy egészséges és fenntartható környezet érdekében.