Egyéb mobil termékek


Piszoár

Mobil piszoár szolgáltatásunkat szabadtéri rendezvényekre, fesztiválokra, egyéb eseményekre vagy akár hosszú távú, közterületeken való használatra ajánljuk. Ez a mobil eszköz világszerte bevált, számos nagyváros utcáin működő és közkedvelt megoldás férfiak számára.

Mobil piszoár

Mobil kézmosó

A vendéglátó egységek, sátorhelyek közelében vagy akár a mobil piszoárok mellett ajánljuk különálló mobil kézmosó egységek elhelyezését.

Mobil kézmosó

Mobil ivókút

Folyóvízre csatlakoztató ivókutunk rozsdamentes acélból készült, 6 csappal van felszerelve. Catering sátrak közelében vagy egyéb mobil egységeink mellett alkalmazható. Megfelelő, bevizsgált vizet biztosító hálózatra kötve ivóvizet szolgáltat a szabadtéri eseményeken résztvevők számára.

Mobil pelenkázó

Családi és céges rendezvényekre, nagy fesztiválokra, sporteseményekre, strandokra és szabadidő parkokba egyaránt ajánljuk mobil pelenkázónkat, mely a csecsemőkkel érkezőknek biztosít kényelmes és kulturált megoldást a kisgyermek tisztába tételéhez. A mobil pelenkázó Magyarországon egyedülálló szolgáltatás, melyet a XELESS fejlesztett ki annak érdekében, hogy elősegítse a kényelmet és az intimitást a kisbabával érkezők számára.

Mobil pelenkázó

Gyerek WC

Családi és céges rendezvényeken a kisgyermekek részére biztosít kultúrált illemhelyet. Az WC ülőkéje szűkítővel van ellátva és alacsonyabban helyezkedik el, így a kisebb gyerekek is kényelmesen tudják használni.


Mobil gyerek WC