Egyéb mobil termékek

Piszoár

Mobilpiszoár szolgáltatásunkat szabadtéri rendezvényekre, fesztiválokra, egyéb eseményekre vagy akár hosszú távú, közterületeken való használatra ajánljuk. Ez a mobil eszköz világszerte bevált, számos nagyváros utcáin működő és közkedvelt megoldás férfiak számára.

Mobil kézmosó
A vendéglátó egységek, sátorhelyek közelében vagy akár a mobil piszoárok mellett ajánljuk különálló mobil kézmosó egységek elhelyezését. Logózott napernyőnk nemcsak az alatta állók számára nyújt védelmet a napsugarak elől, de a tartályban lévő víz túlhevülését is megakadályozza.

Mobil ivókút
Folyóvízre csatlakoztatható ivókutunk rozsdamentes acélból készült, 6 csappal van felszerelve. Catering sátrak közelében vagy egyéb mobil egységeink mellett megfelelő, bevizsgált vizet biztosító hálózatra kötve ivóvizet szolgáltat a szabadtéri eseményeken résztvevők számára.

Mobil pelenkázó

Családi és céges rendezvényekre, nagy fesztiválokra, sporteseményekre, strandokra és szabadidő parkokba egyaránt ajánljuk mobil pelenkázónkat, mely a csecsemőkkel érkezőknek biztosít kényelmes és kulturált megoldást a kisgyermek tisztába tételéhez. A mobil pelenkázó Magyarországon egyedülálló szolgáltatás, melyet a XELESS fejlesztett ki annak érdekében, hogy elősegítse a kényelmet és az intimitást a kisbabával érkezők számára.

Mobil kerítés

Tűzihorganyzott, acélhuzalból készült mobil kerítéseink tökéletes megoldást nyújtanak ideiglenes munkaterületek bekerítésére vagy rendezvények lekerítésére.
A 3,5 méter széles, 2 méter magas huzalkerítés elemeket a földön mobil betontalppal, a kerítés tetejénél bilincsekkel lehet egymáshoz rögzíteni.
Kiegészítő elemként beépíthető személybejáró vagy árumozgatásra alkalmas kapu is. A kerítés- és a kiegészítő elemek használatával tetszőleges méretű terület körbekerítésére van lehetőség.