Egyéb

Hulladékkezelés

A XELESS kifejezetten rendezvények kiszolgálására szakosodott a hulladékkezelés területén. Előnyünk, hogy rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez, akik egy kézben tudhatják a rendezvényével kapcsolatos összes higiéniai tevékenység minőségi ellátását. Ügyfeleink kéréseinek megfelelő időpontban végezzük a hulladékgyűjtő edények kihelyezését, ürítését és figyelembe vesszük az építési-bontási időszakok beosztását.

Szolgáltatásunk célja elsősorban a rendezvény és fesztiválszervezők munkájának megkönnyítése, hiszen egy-egy szabadtéri esemény során elengedhetetlen a termelődött hulladék összegyűjtése, elszállítása, illetve a terület tiszta, eredeti állapotának visszaállítása.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a tiszta és kulturált rendezvény titka az, hogy a hulladékkezelés és takarítás teljes egészében egy kézben maradjon. A szervezők és a vendégek igényeit, elvárásait figyelembe véve alakítottuk ki szolgáltatásunkat, melyet folyamatosan fejlesztünk.
Szolgáltatásunk ennek megfelelően magában foglalja:

• Megfelelő számú és méretű hulladékgyűjtő edény kihelyezését
• A terület folyamatos tisztántartását
• A maximális rend és tisztaság helyreállítását
• Összegyűjtött hulladék elszállítását és semlegesítését

Gépjárműpark

A mobil higiéniai szolgáltatók közül a XELESS egyedülállóan sokszínű saját gépjárműparkkal rendelkezik:

Saját tervezésű, egyedi kivitelezésű nagy és kis kapacitású szervizautóinkat a mobil eszközök tisztítására használjuk. A különböző kapacitású tartályokkal ellátott autóknak köszönhetően egyaránt képesek vagyunk a különleges helyszínek megközelítésére és a nagy létszámú rendezvények kiszolgálására.
A nehezen megközelíthető terepekre a segítség 4 kerék meghajtásos kisteherautóink formájában érkezik.
Darus autó segítségével végezzük a bérbe adott konténerek ki- és betárolását, szállítását és helyszíni telepítését.
Utánfutós kamionjaink egyenként, egy időben 2 konténer, illetve akár 28 db mobil WC szállítására alkalmasak.
Tömörítős szemetes autónkkal kommunális hulladékok gyűjtését és szállítását végezzük.
Szennyvízszippantó autóink a konténerek alá helyezett tartályok tisztítását látják el.
Gépjárműveinknek köszönhetően a mobil eszközök kölcsönzését gyors és rugalmas kiszolgálással tudjuk biztosítani Partnereink részére. Szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező, kulturált megjelenésű munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak az eszközök szállításakor, telepítésekor, bontásakor.